Leraar

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Wesley Heijt (Rāma), 6e jaar student (2e jaar meesterschap) aan het Rāja Yoga Instituut in Ilpendam. Daar volg ik een 7-jarige studie waarin de complete, eeuwenoude en klassieke Yoga wetenschap, volgens het 8-voudige pad naar bevrijding van Patañjali onderwezen wordt.

Al vroeg in mijn leven zocht ik naar een ontbrekende factor waarvan ik nog niet wist wat hij was. Een zoektocht naar zingeving bracht mij tot Yoga. Daar vond ik wat ik zocht: een logica van het leven. Sinds die vondst ben ik veel meer gaan begrijpen van hoe het leven werkt, hoe ik terug in controle kom van mijn zinnen en voelt mijn leven steeds vrediger aan.

 

De lering en oefeningen die ik van mijn leraar Śri Yogācārya Ajīta Mahārāja krijg, hebben op mij de transformerende werking die ik zocht. Enkele bijzondere dromen en visioenen hebben mijn pad vervolgens duidelijk gemaakt en gaven me aan dat het tijd werd om les te gaan geven. Ik zie het als mijn missie om de de zeer waardevolle kennis van Yoga verder te verspreiden en de misstanden die zijn ontstaan over Yoga weer recht te zetten.

Ik word persoonlijk door Ajīta opgeleid tot Meester, en heb de kennis en de bevoegdheid om deze lessen te geven.

© Raja Yoga School 2017 | KvK: 63251558 | BTW: NL001608383B33 | derajayogaschool@gmail.com | 0641 044 050

Privacy Verklaring