Losse Lessen

In het Yoga circuit zijn nog steeds veel misvattingen over de functie van de Asana's (lichaamshoudingen). Te vaak nog wordt het uitsluitend gebruikt om het lichaam te verbeteren; ter ontspanning, om af te vallen, sterk of soepel te worden. Dit is een onjuiste benadering en heeft weinig met echte Yoga te maken. Het zijn de gevolgen van een juiste uitvoering van de houdingen in plaatst van het doel. Dat is natuurlijk wel mooi meegenomen. Controle over het leven, en tegelijkertijd een prachtig en gezond lichaam krijgen!

Het belang van de Asana's is daarentegen onmiskenbaar volgens de oude geschriften. Het regelmatig uitvoeren en langer aanhouden van houdingen zorgt voor kracht en souplesse. Hierdoor kan men in langdurige meditatie verblijven en uiteindelijk het hoofddoel van Yoga, de verlichting bereiken.

Bij de Rāja Yoga School is het mogelijk om losse privé lessen op deze waardevolle manier te ontvangen die in lijn zijn met de complete leer. Vanuit een zachte en eerlijke manier kijken we naar jouw mogelijkheden en gaan daarmee aan de slag. Op een rustige en speelse manier, met onverdeelde aandacht voor jou merk je al gauw dat je gezondheid sprongen maakt!

Deze lessen zijn geschikt voor jong en oud, beginner of gevorderd. De lessen kunnen bij jou thuis, op kantoor, of bij mooi weer op een fijne plek in de natuur plaatsvinden. Dit gebeurt uiteraard in overleg en overeenstemming met jou.

Ook de gevorderde Yoga beoefenaars hebben inmiddels veel baat gehad bij de lessen van de Rāja Yoga School en hebben ontdekt dat er nog veel kennis en verdieping te vinden is in de houdingen. 

Hatha Yoga tarieven:

 

€ 30,-- per uur*

* Reiskosten worden apart berekend en zijn afhankelijk van locatie

De lessen duren ongeveer 60 minuten en bestaan uit 45 minuten Asanas en

15 minuten theorie. Mocht je geen Yoga mat of kussen hebben, dan kan ik deze voor je meenemen.

Wil je meer informatie of een afspraak voor een persoonlijk gesprek neem dan contact op.

© Raja Yoga School 2017 | KvK: 63251558 | BTW: NL001608383B33 | derajayogaschool@gmail.com | 0641 044 050

Privacy Verklaring