© Raja Yoga School 2017 | KvK: 63251558 | BTW: 131649085B03 | derajayogaschool@gmail.com | 0641 044 050

Privacy Verklaring

Les aanbod

De Rāja Yoga School biedt je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met de traditionele en klassieke Hatha en Rāja Yoga.

 

Zo kun je losse lessen volgen waarbij je naast het werken aan een gezonder en sterker lichaam ook een schat aan extra informatie ontvangt over de houdingen. Dit kan zowel in groepsvorm als privé. 

Wil je meer diepte en theoretische kennis over de Yoga ontvangen en zodoende meer rust en controle over je leven te krijgen, dan is er de mogelijkheid om een cursus te volgen. 

De doelstelling van de cursus is dat je hier leert een zelfstandig Yogi of Yogini te zijn en daarmee op den duur Meester over je eigen leven te worden, zodat je niet meer afhankelijk bent van de leraar of een sportschool om oefeningen te doen en te ontspannen. Dat is misschien wel fijn, maar zal structureel niets oplossen. Daarvoor heb je nu eenmaal meer kennis nodig.

Yoga voor bedrijven neemt enorm toe in populariteit. Men ziet inmiddels de voordelen van Yoga op de werkvloer in; werknemers ervaren minder stress en een meer gebalanceerde geest. Ze kunnen zich makkelijker concentreren, melden zich minder vaak ziek en ervaren een betere werksfeer met collega's onderling.

Een retreat van 5 dagen of een cursus van 12 weken is daarom ook een perfecte manier van teambuilding waarbij niet alleen resultaat per individu, maar voor het gehele bedrijf behaald wordt. 

Alle aangeboden lessen worden uitgevoerd volgens de acht stappen van Patañjali.

 

Ben je nieuwsgierig hoe dit er in praktijk uitziet? Vraag dan een gratis proefles aan door contact op te nemen.

Het is ook mogelijk om mij in te huren op beurzen voor een lezing over Yoga, de gezondheidsvoordelen, of een proefles met enkele lichaamshoudingen te doen met uw klanten.

Aanbevelingen voor toelating:

  1. Leeftijd: minimum 18 jaar.

  2. Over een goede gezondheid beschikken.

  3. Bereid zijn om langzamerhand over te gaan tot vegetarisch eten en minder alcohol te drinken (meer rust!).

  4. Vrij zijn van ernstige verslavingen.

  5. Streven de deugden te bezitten van gematigdheid, opoffering, beheersing van gedachten en emoties, onthechting, verdraagzaamheid en kuisheid (gezonde beleving van de seksualiteit).