top of page

Yoga voor bedrijven

Yoga voor bedrijven neemt enorm toe in populariteit. Men ziet inmiddels de voordelen van Yoga op de werkvloer in; werknemers ervaren minder stress en een meer gebalanceerde geest. Ze kunnen zich makkelijker concentreren, melden zich minder vaak ziek en ervaren een betere werksfeer met collega's onderling.

Een retreat van 5 dagen of een cursus van 12 weken is daarom ook een perfecte manier van teambuilding waarbij niet alleen resultaat per individu, maar voor het gehele bedrijf behaald wordt.

Door onze beproefde Hatha Yoga Cursussen voor bedrijven kunnen uw werknemers een andere manier van samenwerken ontdekken. Balans en harmonie worden geïmplementeerd in de dagelijkse acties, wat resulteert in een gezondere werkomgeving en een verhoogde productiviteit. Onze cursussen zijn de ideale vorm van teambuilding. 

​​

We bieden de mogelijkheid tot een 12 weekse cursus of een 3 of 5 daagse intensieve retreat voor u en uw medewerkers op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Hier vallen weekenden ook onder, zodat de downtime van uw bedrijf geminimaliseerd wordt. Het aangeboden lesmateriaal is hetzelfde als de Hatha Yoga Cursus I.

​​

​​

Voorwaarden: ​Minimaal 5 en maximaal 30 deelnemers 

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of een prijsopgave​ en locatie.

bottom of page