top of page

Leraar

Wesley Heijt.jpg

Mijn naam is Rāma (Wesley Heijt), voormalig student aan het Rāja Yoga Instituut in Ilpendam. Daar heb ik 6 jaar van een 7-jarige studie gevolgd waarin de complete, eeuwenoude en klassieke Yoga wetenschap, volgens het 8-voudige pad naar bevrijding van Patañjali onderwezen wordt.

Al vroeg in mijn leven zocht ik naar een ontbrekende factor waarvan ik nog niet wist wat hij was. Een zoektocht naar zingeving bracht mij tot Yoga, waar ik een logica van het leven vond. Sindsdien ben ik veel meer gaan begrijpen van hoe het leven werkt, hoe ik terug in controle kom van mijn emoties en zinnen, en voelt mijn leven steeds vrediger aan.

 

De lering en oefeningen die ik van mijn leraar Śri Yogācārya Ajīta Mahārāja kreeg, hebben op mij de transformerende werking die ik zocht. Enkele bijzondere dromen en visioenen hebben mijn pad vervolgens duidelijk gemaakt en gaven me aan dat het tijd werd om les te gaan geven. Sinds 2017 zie ik het als mijn missie om de de zeer waardevolle kennis van Yoga verder te verspreiden en de misstanden die zijn ontstaan over Yoga weer recht te zetten. 

Ik werd persoonlijk door Ajīta opgeleid tot Meester, en heb de kennis en de bevoegdheid om deze lessen te geven.

 

Sinds oktober 2021 ben ik officieel erkend en gediplomeerd als Yoga Docent door de Internationale Yoga Federatie.

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en de Yoga wetenschap met je te mogen delen.

bottom of page